Revolutionerende gadget tilbyder alle 3D holografisk display

Vi har alle hørt fortællinger om tredimensionelle fjernsyn, som både fremviser film med eller uden specielle briller, men de ægte tredimensionelle film kommer først flere år ude i fremtiden, da teknikken slet ikke er færdigudviklet endnu. Men man har i flere år kunnet producere tredimensionelle emner ud fra holografi, der bruger flere lyskilder fra forskellige vinkler, således øjet vil se en genstand i tre dimensioner, at man faktisk kan gå rundt omkring genstanden og beundre denne.

Nu er det imidlertid blevet muligt at sætte disse lyskilder i bevægelse, så man reelt får afspillet en film i tre dimensioner, som virker som en ægte TV udsendelse i 3D. Det er en ny gadget, der består af 3D holografisk display, som lanceres af det danske firma Realfiction, og man kan finde yderligere oplysninger om denne gadget på Realfictions hjemmeside.

 

Sådan virker et 3D holografisk display

Produktets navn er Dreamoc HD3, og ved hjælp af skabeloner fra andre 3D programmer såsom Adobe After Effects kan man nemt designe sine egne fremstillinger, så man faktisk får fremvist en slags film i tre dimensioner, der effektivt kan byde velkommen til både gæster og kunder i supermarkeder, udstillinger, lufthavne, rådhuse eller virksomheder, som gerne på en ny og banebrydende måde kan få gæsternes fulde opmærksomhed.

Selve afspillerenheden koster kun 1.999 amerikanske dollars, hvilket er under 14.000 danske kr., hvilket gør det økonomisk attraktivt i mange sammenhænge at investere i en sådan tredimensionel udstillingsstand. Der medfølger gratis nogle eksempler på demonstrationer, og for få hundrede dollars kan man købe flere slags tilbehør og færdiglavede skabeloner, således man selv kan skabe sine egne specialfremstillede unikke demonstrationer af sine egne produkter.

 

Anvendelsesmuligheder for 3D holografisk display

Dette avancerede 3D holografisk display kan anvendes mange steder med succes, da den lave pris gør det muligt for mange private og virksomheder at anvende denne banebrydende teknologi i deres markedsføring. Konceptet er nyt og unikt, så derfor tiltrækker et sådant 3D holografisk display folks opmærksomhed, og det er både sjovere og nemmere at forstå en demonstration af et produkts muligheder, når det fremvises detaljeret i tre dimensioner frem for de sædvanlige to dimensioner vi kender fra TV og computere. Allerede nu har Coca Cola, Apple, Samsung Galaxy, Asus og andre anerkendte firmaer fået lavet deres opsigtsvækkende udstillingsmonterer til fremvisning og demonstration af deres individuelle produkter.