Udvid dit netværk med en USB hub

De fleste virksomheder og husstande har i dag et netværk, hvor computere og andre enheder er forbundet enten med kabler eller trådløst. Med en internet router kan hele netværket få forbindelse med hele verden, og du kan tilslutte forskellige enheder til dit netværk såsom printere, harddiske og andre enheder. I dag findes der heldigvis en universel standard for tilslutning af eksterne enheder til både computere og netværk, og det drejer sig om USB standarden. Skal du tilslutte mange enheder til netværket, så har du ofte brug for en USB hub.

Hvad er en USB hub?

USB står for Universal Serial Bus, og dette er efterhånden en meget udbredt standard for tilslutning af enheder, når noget skal forbindes med serielle dataoverførsler samt tilslutning af 5 V DC strøm. Der findes efterhånden flere hundrede enheder, der kan tilsluttes på USB standarden, og det er alt lige fra harddiske, mobiltelefoner, kameraer, printere, hovedtelefoner, højttalere mm.

Hvis du skal bruge flere USB forbindelser et sted ved dit netværk, så kan du få en praktisk stikdåse for USB tilslutninger, og det hedder en USB hub. Med en USB hub får du dermed flere USB indgange på din computer, hvilket giver din computer flere muligheder end før.

Køb computertilbehøret på en webshop

Når du skal have fat i standard tilbehør til din computer, så kan du ofte finde disse bedst og billigst hos en webshop på nettet. En webshop har normalt færre udgifter til driften frem for normale fysiske butikker, og i en webshop har du ofte et større udvalg at vælge imellem. Det er derfor både hurtigt, nemt og sikkert at handle i en webshop, da du tilmed altid har 14 dages fuld fortrydelsesfrist på netkøb. Du kan finde en passende USB hub hos Atea, der har et stort udvalg af computertilbehør i høj kvalitet og til konkurrence dygtige priser.