Kreafunk er lyd med elegant design

Kreafunk højtaler2

Bang og Olufsen er ikke det eneste danske firma, der forstår at levere lyd i et lækkert design, da firmaet Kreafunk med deres hovedtelefoner og højttalere med stor succes har kombineret kreativitet og funktionalitet til en højere enhed. Forbrugerne er vilde med danske Kreafunk, og det skyldes måske, at mærket adskiller sig fra andre mærker ved at især fokusere på kvalitet og design i sine produkter. Der findes masser af hovedtelefoner og højttalere på markedet med en imponerende god lyd, men kun de færreste leveres i et stilbevidst og elegant design.

Kreafunk produktserie

Firmaet Kreafunk blev stiftet i 2011, og de fremstiller især headset, højttalere, radio samt powerbank. Firmaets motto er Creative Function, der jo også fremgår af firmanavnet. Alle deres produkter kommer i en imponerende flot emballage, der består af en lækker trækasse, der er ideel til opbevaring. Kreafunk er især kendt for deres trådløse headsæt aHEAD, der har et stilrent design med enkle linjer og fås i mange flotte farver. Mange headsets på markedet er store og klodsede, hvorimod Kreafunks headset virker slanke og elegante. Til mange formål kan det være behageligt at have et kompakt headset i god kvalitet, og især hvis det er trådløst, så man slipper for de irriterende kabler og den begrænsede afstand.

Kreafunk højtaler4

 

Køb Kreafunk på nettet

Det er heldigvis nemt at finde Kreafunk produkter, da man på nettet kan finde alle deres varer. Man kan købe Kreafunk produkter hos webshoppen Designfund, der er leveringsdygtig i hele deres sortiment. Det er altid nemt og effektivt at handle på en webshop, da det er hurtigt og billigt, og varerne kommer med posten efter få dage. Man har også 14 dages fortrydelsesfrist, når man handler på nettet, og garanti har man naturligvis også. Priserne på Kreafunk produkter er forbløffende lave, når man tænker på deres materialer i høj kvalitet samt det imponerende design.