Trådløs højtaler

Sommeren er lige om hjørnet, og man kan ikke sige sommer uden også at sige picnic, strandture og lange sommeraftener på terrassen. Er der noget, der virkelig kan bidrage til den gode stemning i sådanne settings, så er det god musik!

Det kan ofte være lidt tricky med udendørsaktiviteter og musik – man har ikke lyst til at slæbe hele det store, dyre lydsystem med sig ud i det danske sommerland, men på samme tid er lyden fra en telefonhøjtaler bare heller ikke noget at råbe hurra for. En ganske nem og praktisk løsning på sådan en kattepine er en trådløs højtaler!

Mange trådløse højtalere er små og handy, hvilket gør dem meget velegnede til at proppe i tasken og tage med sig, hvor end man nu skal hen. Ofte kræver de ikke andet, end at man har sørget for at oplade batteriet, og at man har en nogenlunde forbindelse, så man kan tilslutte bluetooth og afspille fra sin telefon, tablet, eller hvad man nu ellers har på sig.

Hos Wupti finder du masser af gode bud på trådløse højtalere i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Skynd dig ind og find en højtaler, der passer til dine behov, så du kan gå sommeren i møde med god musik i ørerne, lige meget om du står og spiller minigolf eller sidder på en tagterrasse og drikker rosé. For ekstra gode priser kan du også være heldig at finde en god rabatkode til Wupti.