Bonprinter: Sådan får du mest ud af den

En bonprinter er perfekt til at udskrive kvitteringer på varekøb i en butik, hvor der fremgår varens navn, nummer og pris. Nederst på en kassebon vil summen fremgå og det betalte beløb, således byttepengene også fremgår af en moderne kassebon. Der findes flere modeller på markedet, og de beskrives mere detaljeret i denne artikel.

Hvilke typer printere er der til kasseboner?

En moderne bonprinter koster ofte omkring 1.000 kr., men der findes dyrere modeller, hvis den skal have specielle funktioner. En moderne bonprinter kan holde i mange år, så derfor er der tale om en effektiv arbejdshest, der kan udskrive mange tusinde kasseboner til kunderne i printerens levetid. En bonprinter er normalt forbundet til kassesystemet, og her anvendes der ofte den udbredte USB-tilslutning, selvom der også findes trådløse udgaver med Bluetooth på markedet.

Du skal derfor fra starten af afgøre, om din bonprinter skal være fastmonteret eller være mobil. Du bør også vælge om du vil anvende termopapir, gennemslagskopi eller normalt papir. Visse typer boner holder ikke længe, hvis de får sollys. I krævende miljøer kan det endda være nødvendigt med driftssikre løsninger, der er modstandsdygtige overfor vand, lys og fugt.

Hvor køber jeg en bonprinter?

Hvis du står og mangler en ny bonprinter, bør du gå på nettet og se et udvalg af modellerne på markedet. I de større webshops findes der et stort og bredt udvalg, så her vil du ofte kunne finde en passende bonprinter til netop dit behov. Du kan finde inspiration og priser på en bonprinter hos Delfi Technologies, da denne webshop netop har speciale i kasseudstyr med bonprintere og stregkodelæsere.

Ved at handle i en webshop opnår du flere fordele, idet du her ofte finder det største udvalg men også mest konkurrencedygtige priser, da en webshop normalt har lave driftsudgifter til lagerleje og personale. Det er desuden sikkert at handle på nettet, da du her altid har 14 dages fuld returret, hvis din vare ikke lever op til dine krav og forventninger. Denne rettighed har du ikke altid, når du handler i en normal fysisk butik.