Sådan finder du den billigste emballage til videresalg

Er du forhandler af elektronik, er du sikkert interesseret i at finde den billigste emballage til videresalg af dine HiFi produkter. Samtidig er det vigtigt at effektivisere pakkeprocesserne med den helt rigtige pakkeløsning. Vælger du den rette emballage, sparer du tid, får færre omkostninger og kan forøge dit salg.

Den rette emballage giver tilfredse kunder

Der kan være forskellige krav, emballagen skal opfylde. Derfor er det vigtigt at finde frem til markedets bedste muligheder og sætte sig ind i, hvordan man som forhandler kan forbedre sine processer og sikre sig ensartet emballage, der beskytter produktet bedst muligt. Under transporten bliver HiFi produktet udsat for forskellige ydre påvirkninger, som det skal beskyttes mod, så kunden får sit produkt i perfekt stand og kvalitet. Tilfredse kunder er altid en god investering. Derfor er det vigtigt at emballagens kvalitet er i top, selvom den er billig. DS Smith tilbyder markedets bedste sortiment inden for forskellige typer emballage.

Standardkasser og specialudviklede løsninger 

Om du har brug for standardkasser eller specialudviklede løsninger, afhænger af hvilket produkt du skal videresende. Emballagen skal både sikre dit produkt bedst muligt og være nem at håndtere. Der er behov for specialudviklede løsninger til store HiFi produkter. Samtidig skal kassen beskytte produktet bedst muligt ved at indeholde det rette fyld eller indlæg, og den skal kunne lukkes på den rigtige måde. Der kan være andre krav til beskyttelse af dit produkt, hvis det drejer sig om komponenter. Derfor er det vigtig, at dit emballagefirma kan rådgive dig om den bedste og billigste løsning, der passer til lige præcis dine behov for sikring af dine HiFi produkter under transporten, så du kommer godt i gang fra start. Det betaler sig. Emballagekonsulenterne kender kravene til transport af produkterne og ved hvilken emballage, der er den helt rigtige. Det er vigtigt at kende lovgivningen vedrørende de produkter, du forhandler og have kendskab til krav angående mærkning af emballagerne.

Få en optimeringsberegning

En optimeringsberegning er for dig, som pakker større forsendelser på paller. Få beregnet din optimale palletering og spar penge på din emballage og transport.