Skip to main content

Sådan kommer du støj på arbejdspladsen til livs

Er du træt af støj på arbejdspladsen, og finder du det svært at gennemføre dit arbejde ordentlig og i tide? Så kan du måske få glæde af disse råd til indretning af storrumskontorer og andre tips til at reducere støjen på arbejdspladsen. En af de tips med lavest omkostning er naturligvis støjreducerende hovedtelefoner, da det ikke kræver, at man laver hele indretningen eller lignende om på kontoret.

8 råd til at reducere støj på arbejdspladsen

Der findes flere ting, man kan gøre for at komme støj på arbejdspladsen til livs. Nogle kræver selvfølgelig mere end andre, hvorfor det måske kan være en idé at starte i de små med støjreducerende hovedtelefoner, der kan tage en stor del af støjen.

 1. Støjreducerende hovedtelefoner
  Måske er den mest oplagte måde at reducere støjen i det åbne kontor på at købe et par støjreducerende hovedtelefoner af høj kvalitet. Ergotel forhandler
  støjreducerende hovedtelefoner fra Plantronics, der er ideelle til brug i storrumskontorer, hvis man ønsker at lukke støjen ude og koncentrere sig om sit arbejde.
 1. Støj venlig gulvbelægning
  Hårde gulvoverflader som naturtræ, porcelæn og keramik kan skabe ravage på en arbejdsplads, på grund af den massive mængde af støjforurening de skaber. Mens tæpper er en ideel gulvbelægning til løsning af støjreduktion.
 1. Lydløse zoner
  Skab nogle lydløse zoner på arbejdspladsen i form af små rum, hvor folk kan trække sig tilbage og nyde roen. Det kan gøre det nemmere for medarbejderne at få lavet deres arbejde.
 1. Kontroller baggrundsstøj
  En gennemprøvet strategi for støjreduktion i åbne kontorlokaler involverer at bekæmpe støj med støj. Synes ulogisk, men omgivende støj kan hjælpe.
 1. Lydvenlige møbler
  Sofaer og lænestole, skillevægge og arkivskabe kan alle have en indvirkning på akustikken i et åbent kontor.
 1. Planter, planter og flere planter
  Velplacerede planter har vist sig effektive til at reducere støjniveauet i storrumskontorer. Jo større planten er jo større effekt, for ikke at nævne de åbenlyse æstetiske fordele og den samlede indvirkning på luftkvaliteten.
 2. Vær innovativ med kontorindretningen
  En måde at reducere støj i et kontorrum er at være kreativ med den overordnede kontorindretning. For eksempel hjælper skriveborde i klynger med at inddele støj, især når grupperne er adskilt af nogle lydvenlige møbler.
 3. Lydabsorberende vægpaneler
  Disse kan være utroligt effektive i bekæmpelsen af støjforurening på arbejdspladsen, men ikke alle vægpaneler er æstetisk tiltalende. Heldigvis er der nogle mere moderne designmuligheder i dag.

Tablets: iPad vs. Android

Android tabletten bliver stigende mere populær, men Apple produkterne er også nogle af de mest populære indenfor tabletmarkedet, hvorfor det som forbruger kan være enormt svært at finde ud af hvad man skal vælge. Her kan du læse lidt om styrken og svaghederne hos henholdsvis Apple tabletten, iPad, og Android tabletten.

 

iPad’ens styrker og svagheder

Hele økosystemet der er forbundet med iPad’en er en kæmpe fordel, da det omfatter en app store med mere end en million apps, hvoraf mange er tilpasset til iPadden’s større format.

Derudover omfatter det også tilbehør, som går ud over blot tablet tilbehør, trådløse tastaturer og eksterne højttalere.

iPad har en tendens til at være mere stabil og lettere at bruge end Android tabletter. iPadden er enormt brugervenlig særligt hvis man allerede kender til Apples produkter. Apple godkender desuden hver app individuelt, hvilket giver en større sikkerhed for at det virker.

Afvejningen i at være mere stabil og lettere at bruge, er at have mindre tilpasning og evne til at ekspandere. iPadden mangler også evnen til at udvide sit lager gennem microSD-kort. Der er andre muligheder, såsom Dropbox, og du kan bruge nogle eksterne drev med iPad, men den manglende støtte til microSD og Flash-drev er en konkret negativ.

Og sidst men ikke mindst er iPadden dyrere ned Android tabletten.

 

Android styrker og svagheder

Den største styrke ved Android er det enorme udvalg af enheder fra, der giver dig mulighed for at vælge imellem blandt andet Google Nexus, Samsung Galaxy og Kindle Fire. Androids Google Play markedsplads er også kommet langt i de seneste par år. Mens manglende tilsyn betyder flere af disse apps vil ende med at blive kasseret uden meget brug.

Det manglende tilsyn med Google Play er en af ​​de store ulemper ved Android. Voldsom piratkopiering har også gjort nogle skader på Android-platformen. Selv om det er muligt at få pirat apps til iPad, er det meget lettere på Android. Den større mængde af pirateri har fået nogle app udviklere til at holde sig mere til iPhone og iPad i stedet risikerer de penge, det ville tage at oprette en Android version af deres apps. D

 

Hvis jeg skulle vælge imellem iPad og en Android tablet, ville jeg vælge en iPad. Dels fordi iPad er den perfekte tablet til dem, der er lidt intimideret af teknologi. Apple har besluttet at gå med en mere enkel udformning, som kan betyde mindre tilpasning, men det betyder også at den er lettere at anvende. Derudover er det også en fordel at holde sig til Apple, hvis man for eksempel allerede har en iPhone, hvis man vil have det største udbytte af økosystemet. Godt nok er den lidt dyrere, men det at den er brugervenlig og app butikken er større, er et kæmpe plus for mig.

 

Køb din iPad online

Hvis du er blevet fristet kan du købe din iPad online gennem CDON, der leverer hurtigt og sikkert. Du kan desuden købe en masse tilbehør til din iPad og andet elektronik hos CDON, der har et stort udvalg af forskellige varer.